Loopbaancoach Nele Thiel

Loopbaancoach Nele Thiel

Welkom! Wie ben ik?
 
Ik ben moeder van twee kinderen en getrouwd met Gunther. Mijn toewijding aan mijn werk als loopbaancoach komt voort uit mijn diepgewortelde verbinding met de mensen die ik begeleid. Elk traject bij mij is per definitie maatwerk. Naast mijn basisopleiding (organisatiepsychologie, 2004, UGent en bedrijfskunde, 2010, ESHAL) en mijn bijna twee decennia aan ervaring in diverse HR-adviseursrollen steun ik op diverse opleidingen die mij versterken als coach, organisatieadviseur en facilitator.

Contactgegevens

+32 (0) 0473 65 78 34

nele@2-evolve.be

Wat vind je bij mij?

 
Een veilige context waarin je je zekerheden even los kunt laten en kunt groeien zonder in je paniekzone te belanden. In mij vind je een open en oordeelvrije loopbaancoach, die zorgt dat ook joúw stem gehoord wordt. Op een vriendelijke en comfortabele manier krijg je gespiegeld wat gezien wil worden.

Hoe benader ik jouw vraagstelling?

 
Ik kies voor een systemische benadering om fundamentele veranderingen te bewerkstelligen en inzichten te bieden. Een van mijn basisgedachten is dat problemen zelden aan toeval te wijten zijn: het gaat meestal om patronen, en de oorzaken liggen dieper. Samen brengen we ze aan de oppervlakte. Mijn aanpak heeft als doel om: het grotere geheel te begrijpen, de dieperliggende oorzaken van uitdagingen aan het licht te brengen en nieuwe perspectieven duidelijk te maken.

Welk resultaat mag je van mij verwachten?

 
Ik begeleid je doorheen een reis van de plek waar je nu bent naar waar je wilt zijn, naar een duurzame toekomst waarin je ten volle kunt floreren, rekening houdend met jouw huidige dynamieken en context. Via diepe verbinding en openheid krijg je een beter begrip van het grotere plaatje met betrekking tot je loopbaanvraagstukken. Zo ontdek je nieuwe perspectieven en creëer je een toekomst waarin je afstand kunt nemen van overtuigingen die je belemmeren om de beste versie van jezelf te worden.

Voor meer informatie of een afspraak voor een kennismakingsgesprek kan je mij contacteren via mijn emailadres nele@2-evolve.be of op het telefoonnummer 0473/65.78.34. Ik werk als loopbaancoach via het loopbaancentrum www.2-evolve.be.

Ik kijk er alvast naar uit!

Wie heeft recht op loopbaancheques?

 
Om in aanmerking te komen voor loopbaancheques moet je op het ogenblik van je aanvraag aan vijf voorwaarden voldoen:

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel. In bepaalde situaties kom je ook in aanmerking als je niet in Vlaanderen of Brussel woont.
  • Je werkt voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.
  • Je hebt over je hele loopbaan minstens zeven jaar werkervaring (of 2.555 dagen) in loondienst of als zelfstandige opgebouwd.
  • Je volgde de voorbije zes jaar geen loopbaanbegeleiding.
  • Je bent bereid om loopbaanbegeleiding te volgen bij een erkend loopbaancentrum en om die loopbaanbegeleiding in het Nederlands te volgen.