Psychiater Karolien Vekemans

Psychiater Karolien Vekemans

Bij mij kan je als volwassene (18+) terecht voor een psychiatrische behandeling. Dit betekent meestal een combinatie van ondersteunende gesprekken en medicatie, al is dat laatste zeker niet altijd een vereiste en zeker niet de absolute oplossing.

 

In principe ben je welkom voor alle psychiatrische problemen, maar het kan zijn dat ik voor specifieke zaken doorverwijs naar een collega, binnen of buiten de praktijk.

 

Voor verslavingsproblemen vraag ik wel dat je ook een andere betrokken behandelaar hebt, dat kan een huisarts of een therapeut zijn. Dit omdat dit complex is en een behandeling bij verschillende zorgverleners vaak leidt tot een beter en langduriger resultaat.

 

Je kan een afspraak maken voor jezelf, bij voorkeur via email, of je huisarts of therapeut vragen om je door te verwijzen.

 

Momenteel is er een aanmeldingsstop voor nieuwe cliënten. Ook aanmelden voor de wachtlijst is momenteel niet meer mogelijk. Cliënten die al eerder in begeleiding waren of nog zijn kunnen wel nog een nieuwe afspraak maken.

Contactgegevens

+32 (0) 487 77 66 63

karolien@praktijk-anker.be

Betaling

Ik ben geconventioneerd, dit wil zeggen dat ik geen ereloonsupplement vraag bovenop de door het ziekenfonds vastgestelde tarieven. Deze kan je steeds raadplegen op de website van het ziekenfonds. Je krijgt bij betaling dan ook steeds een attest voor terugbetaling door je ziekenfonds. Wanneer je recht hebt op verhoogde tegemoetkoming (OMNIO-statuut) werk ik via derde betalersregeling, je hoeft dan zelf enkel het remgeld te betalen (ongeveer €7). Een consultatie kost momenteel €78,45 en duurt 45 minuten (administratie inbegrepen).

 

Betalen kan cash of mobiel met de app van je eigen bank of bancontact. Het is NIET mogelijk om met de bankkaart te betalen!