Therapeut Katrijn Warmenbol

Therapeut Katrijn Warmenbol

Welkom!  

 

Het overkomt ons allemaal wel eens dat we door de bomen het bos niet meer zien, dat we het gewoonweg even niet meer weten. Angst, onzekerheid en verdriet zijn uitdagingen waar we allemaal vroeg of laat mee te kampen krijgen. Dat is heel menselijk.     
 
Graag wil ik er zijn voor mensen die in welke vorm dan ook in de knoop liggen. Ik bied een luisterend oor, in een veilig kader ga ik samen met jou in op jouw specifieke levensvragen omtrent thema’s als verwerking van kindertijd, zelfontwikkeling, zingevingsvragen, angst of onzekerheid, verdriet, perfectionisme en hoogsensitiviteit. Via cliëntgerichte gesprekstherapie verkennen we wat jou kan helpen, wat jou sterker kan maken.

  
Vanuit mijn opleiding als gezinswetenschapper en integratieve therapeut help ik jong volwassenen, volwassenen en ouders. Integratieve therapie is gefocust op wat de cliënt nodig heeft en welke therapie vorm het best aansluit bij zijn of haar onmiddellijke vraag. Zo kunnen we werken met beeldmateriaal, dromen, focusing, en nog veel meer gerichte vormen van therapie.

Contactgegevens

+32 (0)479 31 36 59

katrijn@praktijk-anker.be

Begeleiding

Bij het eerste gesprek nemen we samen de tijd om te ontdekken wat jouw vraag of thema is. In de volgende sessies werken we naar jou doel(en) toe.

 
Integratieve therapie of kortweg I.V-therapie vertrekt vanuit een integratieve visie, waarbij verschillende therapeutische stromingen kunnen ingezet worden, naargelang wat bij jou als cliënt past, en waar jij je goed bij voelt.
 
Voel je welkom om je zorgen te delen, ik wil je helpen om je eigen kracht (terug) te vinden.

Opleiding

Ik heb een bachelor in de gezinswetenschappen en een postgraduaat Integratieve therapie.
 
Een aantal jaar heb ik als vrijwilligster gewerkt bij Touw, een organisatie die kosteloze psychotherapie aanbiedt aan mensen die het financieel moeilijk hebben.

Tarieven

Jongvolwassenen, volwassenen, ouders en ouderen zijn welkom voor individuele therapiegesprekken.
 
Een gesprek duurt 60 minuten en de prijs is 65 euro. 
Afspraken kunnen op maandag (een hele dag), dinsdag avond, woensdag voormiddag en donderdag namiddag. 
Moest je verhinderd zijn bij een gemaakte afspraak, geef me dan zo snel mogelijk een seintje.