Psycholoog Charlotte

Psychologe Charlotte Hermans

Welkom!

 

Eerst en vooral, knap dat je hier bent, op deze pagina. Dat wil zeggen dat je met iets zit en daar ondersteuning bij zoekt. Misschien voel je je op dit moment machteloos en zie je niet meteen een oplossing. Je hebt veel vragen en/of veel te vertellen. Daarvoor is ruimte in de begeleiding. We starten met een kennismakingsgesprek. We verkennen jouw bezorgdheden en maken ruimte voor jouw sterktes en uitdagingen. We bekijken samen wat je verwachtingen zijn en wat psychologische begeleiding voor jou kan betekenen. Dat is mogelijk via individuele begeleiding, maar kan ook met je partner of gezin. We bekijken doorheen de begeleiding wat voor jou het beste aanvoelt..

 

Voor meer informatie of een afspraak voor een kennismakingsgesprek kan u mij contacteren via mijn e-mailadres hermanscharlotte@praktijk-anker.be of op het telefoonnummer 0467 03 12 57.

 

Ik ben lid van de beroepsvereniging VVKP (Vlaamse Vereniging voor Klinische Psychologen). Mijn
erkenningsnummer als psycholoog is 902123169.

Contactgegevens

+32 (0)467 03 12 57.

hermanscharlotte@praktijk-anker.be

Achtergrond & werkervaring

Ik ben Charlotte Hermans, 29 jaar, klinisch psycholoog en tevens contextbegeleidster in de jeugdzorg waarbij ik met kinderen, jongeren en hun ouders in de thuiscontext werk.

 

Momenteel volg ik een 4-jarig postgraduaat relatie-, gezins- en systeemtherapie. In 2015 heb ik mijn master Klinische Psychologie aan de KU Leuven behaald. Dit deed ik na dat ik de opleiding Orthopedagogie succesvol afrondde aan de Plantijn Hogeschool.

 

Bijscholingen:
– Geweldloos verzet
– Conflictueus ouderschap na scheiding
– Op stap met Klein Duimpje. Beeldend werken met kinderen, jongeren en gezinnen.
– Open sessies Rots & Water

 

Andere werkervaringen:
– Stage klinische psychologie bij de crisisunit adolescenten in de Kinder- en Jeugdpsychiatrie te Antwerpen.
– Dagbegeleiding in groep en contextbegeleiding aan huis bij De Draaiboom, MMZ Kiosk, Hoboken
– Reisbegeleidster bij volwassenen met een licht mentale beperking, Flow Reizen, Nederland
– Groepsbegeleidster bij de afdeling Ontwikkelings- en Psychotische Stoornissen, Universitair Kinder- en Jeugdpsychiatrie, Antwerpen