Oplossingsgericht therapeut Saar

Therapeut Saar Reijniers

Welkom! Ik ben Saar.
  
Naast therapeute in Anker ben ik ook mama van twee dochters en docente aan de Karel de Grote – hogeschool in Antwerpen. Als oplossingsgericht therapeut geloof ik sterk in het idee dat verandering onvermijdelijk is. In de therapieruimte ondersteun ik je graag in het nemen van de richting die jij wenst uit te gaan.
 
Tijdens een eerste gesprek luister ik naar je zorgen, je wensen en naar wat jij reeds deed om het hoofd boven water te houden. Samen gaan we op zoek naar welke verandering jij graag zou zien in de toekomst. Je keuze om na dit intakegesprek verder aan de slag te gaan, wordt niet automatisch gevolgd door een vast traject. Ik luister graag naar wat er voor jou werkt en jij bepaalt het tempo en de intensiteit van de sessies.
 
Zowel jongeren als volwassenen zijn welkom. Ik ben het gewend om individueel te werken, maar ontmoet ook heel graag de mensen die voor jou belangrijk zijn. Als jij dit wenst, overleg ik ook met mogelijke hulpverleners die jou reeds ondersteunden.
 
In mijn traject als hulpverlener kwam ik in contact met zeer diverse mensen, sommigen waren als kind slachtoffer van geweld en ervaarden moeilijkheden om dit een plek te geven, anderen zochten een manier om om te gaan met hun angsten, zelfverwonding, een verlieservaring… Als professioneel bachelor in de orthopedagogie vind ik het zeer belangrijk om mee te geven dat ook mensen met een beperking en hun gezin zeer welkom zijn.
 
Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten..

 

Contactgegevens

+32 (0)483 38 79 86

saar@praktijk-anker.be

Tarief

Een consultatie kost 55 euro voor 60 minuten.
Als je niet aanwezig kan zijn op een afspraak, verwittig me dan even per mail of met een telefoontje.