Therapeuten

untitled

Anke Raymaekers is systeemtheoretisch psychotherapeut, geschoold aan de Interactie-Academie. Ze geeft therapie aan individuen en koppels die willen denken over hun leven en relatie. Vragen over seksualiteit zijn zeker bespreekbaar, gezien Anke seksuoloog is.

 

Meer over Anke

 

0485 77 93 43

anke@praktijk-anker.be

fbt

Kim Kostense is systeemtherapeute, opgeleid aan de Interactie-Academie te Antwerpen. Jongeren vanaf 16 jaar, volwassenen en ouderen kunnen bij haar terecht voor een veelheid aan vragen, en dit voor zowel individuele therapie als relatietherapie.

 

Meer over Kim

 

0470 82 20 37

kim@praktijk-anker.be

untitled

Lieve Wellemans is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Jongeren vanaf 15 jaar, jongvolwassenen en volwassenen kunnen bij haar terecht. Mogelijke aanmeldingen zijn omgaan met emoties en levensveranderingen zoals scheiding, rouw, ziekte, nieuwe levensfase…

 

Meer over Lieve

 

0474 45 21 70

lieve@praktijk-anker.be

20220213_084411

Lieve Van Gool is klinisch psychologe en systeemtherapeute in opleiding. Verder is ze gespecialiseerd in verbindende communicatie. Ze werkt met jongeren en volwassenen. Je kan bij haar terecht voor individuele begeleiding, relatie en gezinstherapie en trainingen in verbindende communicatie.

 

Meer over Lieve

 

Zwangerschapsrust

lieve.vangool@praktijk-anker.be

Foto Charlotte

Charlotte Hermans is klinisch kinderpsycholoog. Daarnaast is ze contextbegeleidster in de jeugdzorg waar ze met kinderen, jongeren en ouders in de thuiscontext werkt.

 

Meer over Charlotte

 

0467 03 12 57

hermanscharlotte@praktijk-anker.be

f1a91779-897d-498a-a6ca-c56f6121ea04 (1)

Katrijn Warmenbol is gezinswetenschapper & integratieve therapeut en werkt met jongvolwassenen, volwassenen en ouders. Daarbij focust ze op wat de cliënt nodig heeft en welke therapie vorm het best aansluit bij zijn of haar onmiddellijke vraag. Zo wordt er samen onderzocht welke cliëntgerichte vormen van therapie jou kan helpen en sterker maken.

 

Meer over Katrijn

 

0479 31 36 59

katrijn@praktijk-anker.be

IMG-8008

Anne Mortelmans is kindertherapeut en gezinsondersteuner. Ze is gespecialiseerd in weerbaarheidstraining en werkt daarbij graag lichaamsgericht. Met kinderen en hun gezin gaat ze graag op een actieve en creatieve manier op zoek naar wat zij nodig hebben.

 

Meer over Anne

 

0473 69 17 51

anne@praktijk-anker.be

 

BXWLE1073 - kopie

Lut Voeten is kindercoach, psychotherapeute en familieopsteller. Ze heeft 35 jaar ervaring in de lagere school. Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen bij haar (via gesprekjes, poppetjes, matjes, kleien, uitbeelden van situaties, fantasie… ) op een veilige manier uitdrukken wat hen dwarszit en zo samen ontdekken wat ze nodig hebben. Ook het opstellen van de familie met poppetjes door het kind en/of de ouder kan oplossingen zichtbaar maken.

 

Meer over Lut

 

0476 47 05 40

lut@praktijk-anker.be

 

DSC05831

Naomi Van den Branden is klinisch orthopedagoog en integratief psychotherapeut, gespecialiseerd in eetstoornissen. Jongeren vanaf 14 jaar en (jong)volwassenen kunnen bij haar terecht voor individuele begeleiding rond eetproblemen, eetstoornissen en/of moeilijkheden die hiermee gepaard kunnen gaan (laag zelfbeeld, perfectionisme, emotieregulatie,…). Ook ouders van jongeren met een eetstoornis zijn welkom voor ondersteuning.

 

Meer over Naomi

 

0467 00 03 38

naomi@praktijk-anker.be

 

foto Inneke

Inneke Meeusen is als diëtiste gespecialiseerd in eetstoornissen. Vanaf 16 jaar kan iedereen bij haar terecht voor voedingsadviezen maar ook een luisterend oor. Inneke vindt het belangrijk dat je je veilig voelt om een open en eerlijk gesprek te kunnen voeren over je relatie met voeding en hoe je je hierbij voelt. Er is geen uniforme aanpak, iedereen is uniek en krijgt dus ook een unieke behandeling op maat van de patiënt. Ook ouders en partners zijn welkom voor ondersteuning.

 

Meer over Inneke

 

0474 53 84 63

inneke@praktijk-anker.be

 

finale foto nele vierkant

Nele Thiel is Bedrijfspychologe opgeleid aan de UGent in 2004. Als gepassioneerde loopbaancoach wil ik coachees sterker maken door hen stap voor stap te begeleiden in hun denk-beslis-doe proces en dit omtrent allerhande loopbaanvraagstukken. Dankzij de loopbaancheques van VDAB kan je voor slechts 45 euro een loopbaantraject volgen bij een professionele coach voor 4 uur. Indien je het traject wenst te continueren kan je nogmaals 3 uur begeleiding aanvragen via een bijkomende cheque van 45 euro. Om op deze manier je talenten, drijfveren en mogelijkheden in de huidige en toekomstige arbeidsmarkt te verkennen. Naast mijn job als loopbaancoach ben ik organisatieadviseur en facilitator omtrent diverse team en organisatievraagstukken.

 

Meer over Nele

 

0473 65 78 34

nele@2-evolve.be